Hamil anak pertama

Nak tanya,sebelum buka buku pink, kena sah kehamilan di mana ya? Saya dah check sendiri, naik 2 line. Boleh terus ke KK atau klinik swasta dulu?klinik ibu atau biasa?#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Better call kk terdekat tanya nurse apa yang perlu buat untuk bawa masa buka buku. Ada kk nak tengok scan, ada yang tak perlu

kena g scan rasanya lepas tu bawak scan tu pergi klinik kerajaan