Demam

Nak tanya,Sebelom Mommy2 tahu pregnant,mmg akan demam dulu ye?

99 Các câu trả lời

Saya sebelum tau pregnany asyik rasa nak muntah, cramp kadang sakit tetek. Ingat nak period, saja gedik check upt dkt office rupanya pregnant dh 3 weeks. Lepas tu saya demam 3 hari.

Sy demam malam 3hari,perut rasa sebu bercampur penat. Tapi seminggu sebelum sepatut waktu period. Tp try cek upt samar2. hari sepatut period cek jelas dan terang.

Ye sy demam...selsema..pastu rse sakit nk period...tp x period..sehari delay da cek upt,alhamdulillah...sekarang ni kerap selsema,tp x berpanjangan..

Sy mcm tu, demam dekat seminggu. Siap lumur minyak belakang badan setiap malam. Check upt the following week, rupanya dah 6w+. Alhamdulillah 😊

sʏ xᴅᴇᴍᴀᴍ...ᴄᴜᴍᴀ ᴍᴜɴᴛᴀʜ2 ᴊᴇ ....sᴍᴘᴀɪ sᴋʀɢ ᴀʟᴀʜᴀɴ ᴀᴅᴀ ʟᴀɢɪ...ʜᴇʜᴇʜᴇ...

saya 2x pregnant.. yg first demam teruk.. tp takde rezeki pjg.. yg second ni kerap pening n gelap mata... alhamdulillah skrg dah 36weeks..

Saya tak demam pun cuma sakit pinggang je. Suami yang demam. Time teman suami pergi klinik beli upt. Balik check urine double line.

Saya pun demam.. N tanda2 macam nak period.. So saya termakan ubat panadol.. Sebab demam agak tinggi.. 3 hari due, check positive..

demam juga tiba2 sbb jarang sangat dpt demam.. tp masetu fikir demam sbb terlalu penat kerja.. 3 minggu lps tu check upt pregnant.

Yes. Masa dpt thu pregnant tu ya allah demam teruk, mtk advise dr utk makan ubt.walaupun ada kata x yh makan. Tpi mummy tak tahan