Period tak teratur

Hi, nak tanyalah. Sejak sy bersalin anak kedua bulan 2/2024 haritu period sy macam tak betul. Datang waktu yg betul cuma ada dalam 2-3 hari sahaja. Biasanya hari ketiga tu dah tinggal setitik dua sahaja. Sy takde makan atau pakai apa apa perancang pun. Sy tak pregnant. Cuma masalahnya period tu terlalu pendek hari dia. Normal ke macamtu.

1 Trả lời

ke sbb hormon .sbb tu jd mcmtu jika risau blh try jumpa doc pakar o&g tuk chckup .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin