Guna mesin basuh

Nak tanya Klu guna mesin basuh size 15kg,boleh masuk baju brp banyak ye?dlm kiraan brp kg baju boleh masuk dlm? Mertua sellu tekan sy pasal ini,dia suruh sy masuk baju dlm 10 pcs sj (sbb baju sekali air hanya boleh 15kg sj),dia ckap sy tk pandai guna mesin basuh,n bila rosak pun sy takkn ada uang nak ganti... Sy jd takut setiap nk basuh baju,klu sy masuk sikit ikut ckap dia baju tu akan rosak tertarik mesin basuh kuat sgt,tp bila sy basuh guna tangan dia bising kat suami sy,ckap ada mesin basuh tp tk guna... Sy betul2 tertekan,dia sllu cari kesalahan sy sbb dia tk suka sy..

11 Các câu trả lời

bazirnyaa laaa.sy yg 7kg bsuh 10helai .klu 15kg lg byk la blh letak...