Sabun cuci baju newborn

Hello mommies, sy new mom due December ni. Nak tnya mommies semua cuci baju new born guna sabun khas ke guna sabun biasa je? Boleh cuci guna mesin basuh x ye? #firstbaby #firstmom

6 Các câu trả lời

beli je apa² jenama fiffy anakku pureen. janji khas utk baby. baju nk masuk mesin pun blh je. cuma sabun tu biar khas utk baby. sbb awal² kn kulit baby sensitif. tkt alah pd sabun biasa. ❤️☺️

Hai. saya pun due bulan 12. baju baby siap basuh dah. guna jenama anakku dan fiffy.

sye beli cute n care dkt lotus. khas bby punya. bru 8ringgit time offer botol besar 😂

saya pakai anakku ..guna cikit je tapi berbuih byk..bau pun sedap tahan lama

sy pon due December 2022 ni. sabun cuci baju baby sy guna fiffy..

pakai pureen sis,yg ABD tu,wangii