Anak first czer

Nak tanya,klau ank first ngam 2y...n dh lekat perot untk ank ke 2.agk2 nurse mrh x yee...ank first czer...#ingintahu #seriusnanya ##firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

rsnya tak..mcm sy dlu lepas czer doc pakar kata kalau nk pregnant ank kedua dh blh rancng ms umur anak 1 tahun 8 bulan..tp katanya sebaiknya better 2 tahun bg dalaman kita btl2 ok..tp mcm puan kata ank dh umur 2 tahun...n smua ok tiada mslh kesihatan pape..in shaa Allah nurse tak mrh..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

yaaa...ank first skrg dh 2y 3m... tp sy bru thu sy prgnt dh 4m sis... priod x tratur...esk bru nk buat buku pink..to berdebar toooo