awal prgnent mmg cmni ke?

Nak tanya..ada x yg mcm saya..alahan yg agak truk..makan pastu muntah..bdan pn jd mcm xdak tenaga pastu nangis dh xlarat sngt..

25 Các câu trả lời

Normal sis. Sy sampai kndungan 5 bulan lebih still alahan. Sampai muntah tu kluar mcm asid dari perut.

Sama la sy pn.. Awl pregnant mmg alahan truk.. Mkn je muntah abis.. Sbr ye awk.. Pengalaman utk kita

5y trước

Ya awak..😊

Normal sis ada yg sampai 8month pun still alah. Semoga dipermudahkan sis

sabar ye sis.. semoga kuat menmpuh dugaan semasa pregnant..

norml tu..msuk 2nd ad y krg dah alahan

Kne banyak sabar

Saya mcm tu jugak x tahu nak makan apa

Normal sis

sama lh..