alahan

Saya nak tanya mcmna ya..pg2 bgun tdo perut lapar sngt..pastu makan n mnum..dh kyng pastu rasa meloya n muntah...mcmna nak buat ya? Dan barapa lama akan mcmni?skrg 6 weeks..

2 Các câu trả lời

Hehehe sabarlah sis..sy pun mcm tu..slalu sy minum susu atau minum oat+nestum je pg²..sbb tak blh masuk mkanan...taghari skit bru blh nk mkn..bykan rehat dn jgn stress sis..mkn tetap kena mkn je..makan buah..sayur..minum air oren..

Sy pergi klinik doc bagi ubat tahan muntah sesuai utk org mengandung.