First mom Baby boy 2bln 3hari

Nak tanya,ada tak mommy2 kat sini pernah alami baby kencing darah? Mcm dlm gambar ni Risau Sgt2 please help

First mom
Baby boy 2bln 3hari
1 Trả lời

bb bnyk kencing x.doc pakar pernah cakap klau darah fresh xpe..klau darah tu hitam ada masalah dalaman..ape pun awk refer doc dlu.mcm bb sy dlu sbb hujung bebird die melecet sbb kulit tebal n ttup lubang sbb tu berdarah

2y trước

brp kali salin pampers n tgk byk mne air kencing bb tu kne tgk..takut bb terhidrasi