Nak tanya kalau baby berak lebih dari yang biasa kira cirit birit ke ?

Maaf gambar kotor sikit . Nak tanya baby selalunya berak 2kali sehari . Tapi dah 3hari ni dia berak lebih 4kali , tapi najis dia tak macam biasa . Adakah gambar ni dia cirit birit ? Maaf first mom . #firstmom #firstbaby #pleasehelp

Nak tanya kalau baby berak lebih dari yang biasa kira cirit birit ke ?
1 Trả lời

mcm air je tu.. ank mnum susu ape? ade darah x? cer try g klinik tny..

11mo trước

susu dupro , takde pulak darah . tapi sepanjang berak . macam ni je keluar