jamu pantang

nak tanyaa kalau nk beli jamu tuk pantang jenama apa ye yg elok?dn leh baik beli set terus or beli apa yg penting jaaa?harap ada yg leh tlng sbb bby pertama so xtahu pape lgi..hihi

14 Các câu trả lời

jenis sy pulak, x rajin nk makan ubat. dari anak pertama sampai la ank no 6, langsung x ambik jamu apa pun lps bersalin. husband beli ja set2 bersalin. tapi sy yg x rajin nk mkn. skrg ni 34w ank yg ke 7. rancangnya nk beli ubat 1 jenis jaa, habuan tutup kilang😂 sb lps bsalin ni nk ikat🤭

sy makan jamu homemade by kak lis..xde kesan pd baby..susu bdn meriah...n berat bdn turun n perut pn ok if pantang cara betol sy just beli loose 3 ni mmg amal dr awal pntang now preggy second baby insya Allah lpas bsalin pn sambung yg ni je..serasi sgt..🙂🤗

Saya ada jual Fresh Homemade dan sngt sesuai untuk ibu dlm pantang n blh utuk ibu susu dan bayak lagi. boleh whstapp saya: 0192145737 saya bg ketergan lebih lanjut 💋

Klau breastfeed lepas abis jaundice baru boleh makan jamu.. Saya makan jamu brand org kg je.. Tpi dlm pantang, param, pilis tapel tu semua saya guna je... Cuma x mkn jamu

Saya sekarang tengah mengandung anak pertama. Ibu saya suruh beli yg set. Bengkung beli je kt kuar sebab sesetengah produk tak ada jual dgn bengkung sekali.

Actually masa berpantang tak perlu makan jamu pun. Yg penting kena makan makanan yg seimbang dan sihat. Air putih jgn lupa minum banyak.

Lbh baik xyah beli dlu sis..kalo bby de jaundice xbole mkn jamu...sy pon sjnis xbole mkn jamu..trs migraine

Awak nak makan jamu ke time pantang? Seeloknya nanti dulu, takut tak kena dengan baby. Sebab baby bf.

Tgk dr segi bajet jgk..bajet byk,bli 1 set la best...sy bli pil nonaroguy,phytonatal..

jamu viral lisa.. tpi tak leh mnum jamu lps brsalin tunggu 2 mnggu