scan baby

nak tanya utk scan baby week ke brape baru ok yea???

2 Các câu trả lời

Kalau nk confirmkan pregnancy, bila2 masa pun boleh ke KK. Buat UPT test dan scan nak tau kedudukan kantung, baby dan heartbeat baby. Kalau lepas2 drpd tu, bila2 masa pun okay nak scan tp kalau ikutkan org tua2, x bg scan slalu sgt. Tp sy slalu je g scan kat swasta kalau rasa tak sedap hati sbb x rasa pergerakan baby.

5y trước

terima kasih mira atas info tu.

Saya mula2 scan baby 6 weeks 3d cuma npk kantung baby je..than doktor bagi 2 minggu lagi scan 8 weeks syukur da npk jantung baby gerak2 ☺️☺️

5y trước

tq for ur info...