Pregnant selepas gugur.

Nak tanya. UPT saya +ve sebelum cycle period baharu selepas gugur. Maksudnya selepas darah nifas kering, period baharu belum datang lagi tapi UPT dah +ve. Macam mana ya kiraan dia untuk tahu usia kandungan? Terus ke klinik?

Pregnant selepas gugur.
2 Các câu trả lời

x dpt kira ikut LMP sbb tiada LMP. cuma agak2 dekat 10w nt terus ke KK nt dia buka buku & scan utk dptkan due date. sy tgh alami & skrg dh 12mggu kandungan sihat alhamdullillah. keguguran blighted ovum 15.5.23 dgn kandungan 14w4d. 2x temujanji doktor bru dia tulis due date bersalin yg confirm kat buku. nak sng boleh g scan swasta dlu & bawak bukti tu ke kk.

1y trước

sorry saya tak faham. awak keguguran or dpt pregnant dgn sihat?

Mungkin akan ikut tarikh scan. Sis haritu gugur brapa weeks? Kalau assume skarang 4 minggu lagi 3 minggu sis boleh la pergi scan. Terus makan folic acid