upt

Nak tanya, upt jenis apa yang ok untuk check masa awal pregnancy? Nak tau +ve @ -ve.

11 Các câu trả lời

Utk awal2 ni better beli yg jenis casette drpd yg jenis strip. Senang nk tgok result. Harga pun tak mahal sgt. Nanti dah test byk2 kali, beli pulak clearblue utk lg tepat. Kalau terus beli clearblue kadang2 salah guna, rugi je beli mahal2. Beli yg jnis casette di farmasi/watson/guardian dalam rm5 camtu. Sebabkan murah, boleh beli byk2 dah repear test byk2 kali di waktu2 berbeza. So tak rugi sgt.

Bli kt farmasi tu ha RM10 ad sediakan bekas utk kencing, RM8 xda bekas tu..test yg biasa dlu klau conform double line bru bli yg clear blue tu..clear blue tu xmurh jgk 40ringgit lbih ha..

boleh try beli upt kat farmasi..cari yg 10miu,,sbb dia punya sensitiviti tggi..sy guna yg tu test masa shari lewat period,naik double line terang dah

Kiranya saya tak pregnant la kot. Dah try yg 10miu tp still satu line. 😔

kalau msih awal bh try clear blue digital blh detect seawal 1-2w pregnant..

beli jeee ape ape jenis brand di watson o guardian

Nk tahu lbh tepat terus guna clear blue digital..

Beli kat shoppee je.. beli brand murah

Bli je kat farmasi.jenama xkesah

Sy guna clear blue digital