pkp

Nak tanya time pkp dah longgar ni boleh tak kalau suami teman masuk dlm labour room? Saya pregnant anak pertama. Saya perlukan sgt2 suami di sisi time bersalin nanti. Saya takde mak bapak. Saya cuma ada suami je dlm hidup saya. Dia lah semangat saya. Due saya 3/7 mungkin kene checkin awal time 38minggu. Harap ade sesape boleh jawab soalan saya ye. Terima kasih.

28 Các câu trả lời

Sy due 24hb ni.. Nurse dah bagi tau PKP ni suami xleh teman.. Pada sy tiada masalah, segala urusan Allah dah atur bnyk kan berdoa berzikir mintak Allah permudahkan.. Semoga sis dipermudahkan urusan :)