sembelit

Nak tanya time mgndung ni boleh ke kita mkan fiber yg di jual di kedai jamu untuk melancarkn pembuagan? sebab sembelit mkan fiber yg di suggested dripda doc x jalan lgsung ? so ada trdetik nk ambik supplements luar.. bolh ke?

2 Các câu trả lời

Aiyoo jangan sis. Tak risau ke effect dkt baby ? Tak boleh sis makan fiber2 macam tu time preggy. Banyakkan makan buah dan sayur. Minum banyak air. Normal sis sembelit.

5y trước

Takpe slow2 ye. Sy pun tggu betul2 boleh membuang baru sy membuang. Letih nak teran kalau sembelit 😅

saya sembur sis , air masukkan ke dlm dubur , sembelit pn xkisah , kua seketul2 😂

5y trước

sembur apa tu? kurag fham la sis