Halu..

Nak tanya.. Sy tadi ada pegi klinik n cek semula setelah 2minggu..tadi cek.. Kantung ada nampak besar sikit de aritu.. Cuma blom ada bunyi degupan jantung..sptt dah 9minggu dah. Ada tak ibu2 mengalami mslh yg sama mcm sy. Please bg smngt kat sy ibu2.. Anak 1st ni. ?

1 Trả lời

Xpe sis...try scan lg 2 weeks....sy ank 1st dl pn mcm tu.. klu ikut last period patutnya dh 6 weeks tp scan xnampak apa2...next 2 weeks scan lg tp xnampk heartbeat...scan another 2 weeks baru nampak jantung berdegup...due date antara scan n period beza 4 weeks...jd o&g sy ikut due date base on progress baby by scan

5y trước

Sis dulu ada nampak janin masa 9minggu prgnnt tak? Sbb sy blom nampak janin n bunyi degupan jantung pun blom ada.. Bgg n ssdih bila tgok.. Ada tak mcm sy ni.