Early pregnancy

Hi nak tanya sy pregnant 5 mggu kenapa scan x nampak kantungg? Please help.. risau sgt ..#ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sbb masih awal…better 8w keatas scan kalau nk tgk baby ke kntung…ramai je mcm awk, scan kantung xnmpk lg.,8w biasanya dh nmpk bby ..tu pon tgk kalau awk jenis period teratur ke x..

4mo trước

ada tp spotty . sy bru gi emergency smlm . tp doktor ckp xde apa.. smua okay.. sy pn mcm msh tkjut so sy lupa nk tye knpe bleeding .

sis, kalo 5 minggu,due date bila ye dengan bila tarikh hari pertama bagi period terakhir ye? sebab sama dgn saya

3mo trước

mcm mana sis detect ye?