Pening & heartbeat laju

Nak tanya, Sy bru 5 weeks pregnant tpi heartbeat tiba2 rasa berdebar smpai sesak nafas, pening kepala . Tgh try controlkan diri tknk sesak nafas.sy tgh kerja sy tak thu nak buat apa sapu minyak angin je. kenapa ya selalu ?

2 Các câu trả lời

Sme mcm sy mse mule2 tau preggy hri tu... Mmg pening kple tbe2, jantg jdi laju, nfs xyh ckpla... Mse nk bgn mmg gelap sgt mate.. Than, sy baring, rehtkn diri skjp.. Pejam mate, coolkn diri.. Tenang, pk pstf.. Lame tu baru ok ckit.. Lps pd tu, baru gi klnk cek.. Tgk mse tu, mmg dok ckp, darah tggi ckit.. Pstu trus dok suh bukak buku pink.. Kne jge pemakann, rehat byk.. Mkn ubt.. Mggu tu dlm 3,4 hri jgk kne g klnk, cek drh tggi, alhamdulillah, lps rht ape smua, smua normal.. Bby dlm kandungan pon ok... Alhamdulillah..

5y trước

Baru lgi jgk mse tu... Dlm 5 atau 6 mggu cmtu la...

Dh check klinik? Risau ada drh tinggi je

5y trước

insyAllah sy cuba pergi cpt. terima kasih kak