Stroller untuk baby 3 bulan dan keatas

Nak tanya stroller jenama mikubi okay tak? Nak beli tpi tak sure. Anyone da suggestion stroller tak? Tau pendapat tntng jenama mikubi #happynewyear2024

5 Các câu trả lời

sye bli stroller kt shopee xde brand pn.. murah2 je dlm rm120.. ok la skg anak da stahun msih kukuh n stabil.. kdg siap letak brg dapur dlm tu snang nk bwk.. baby kte dukg 🤣

9mo trước

Wow okay. Masi ngat tak nama store tue?

sye beli kt shopee brand little one ok so far. anak dh 3y still kukuh untk duduk. skng bg kt adik dia pulak. brand mikubi pun elok sis.

9mo trước

Okay ini pun akan sy survey2 nanti. Thank you

Sy guna mikubi V6-1, dah setahun guna, setakat ni elok je sis, tempat letak brg dia pun besar, stroller pun smooth je.

Cuba brand Mamaland. Saya beli elok, sampai now okay. Boleh check kat shopee juga.

mana2 brand pun ok