Sterilizer botol baby

Nak tanya sterilizer botol baby apa bagus?

2 Các câu trả lời

sy beli coby mini uv sterilizer. harga dlm mampu milik 250+( beli kt shopee time sale mungkin dpt lg murah tunggu 11.11 nnt). ada function dry/sterilize/storage. warranty setahun. ringan. nama je mini. tapi boleh sterilize 6 botol sekaligus. tp byk je option lain. yg steam sterilizer murah sikit. sterilize pakai wap. range harga dari 70-150. ada mostly yg mahal branded mcm haenim beribu2 harga tp sbb x guna tak leh nk bagi feedback

autumn, best + bole drying lg.. murah lepastu bole sterile byk botol