kerisauan keguguran

nak tanya, siapa yg pernah gugur 3x atau lebih ? normal ke macam tu ? Dr ade buat rawatan lanjutan tak ?#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Keguguran 3x atau lebih biasanya Dr akan follow up sebab ada banyak kemungkinan. Contohnya, masalah kromosom atau struktur rahim. Better puan jumpa & consult Dr untuk rawatan lanjut. Moga dipermudahkan🌹

3y trước

itulah. berharap sgt.. sampai jaga betul2 🥺🤲 minta dicutikan kerja buat sementara dan memang tak sentuh kerja rumah langsung.