Flight during pregnancy

Nak tanya siapa pernah naik flight after 36 weeks pregnancy ? Domestic flight

1 Trả lời

Should ask the doctor wether it is safe or not. Usually mana2 airlines dah tak benarkan kalau 36weeks. Saya akan naik flight nnt masa kandungan 32weeks and tu pun kena ada surat dari doktor.

4y trước

Mungkin ada apa2 komplikasi kalau sis naik flight. Doktor takde ckp ke kenapa tak diluluskan? Sbb 3/4 bulan kandungan masih awal. Takut apa2 risiko