sakit tulang punggung

hi nak tanya, siapa mcm saya lepas pregnant start sakit dekat bahagian punggung? saya sakit bahagian kanan ni . makin lama makin teruk . sampai tahap nak berjalan susah, nak bangun dari duduk lagi lah seksa . rasa nak nangis dia punya sakit tu😭 . kenapa agak agak? lagi 2-3 hari baru nak check dkt clinic. kandungan dah 10w6d

7 Các câu trả lời

Saya pula sakit bahagian paha kanan masa tau preg..sakit tu teramat sgt sampai nak bejalan pun payah..hanya tuhan ja tahu tp kena kuat n paksa diri juga sbb tgh study n jauh dari family..skrg dah masuk 12/52 mcm ni elok pula🙃

Yeee cuma saya sakit more dekat bawah peha ☹️☹️☹️ terseksa dia fuh Allah je tahu 🥹 marilah sama sama berjuang mommies 🫶🏻🥹

Sama🥴.. Sy ingat sbb sy kurus tulang punggung jadi sakit bila baring terlentang lama2. Tidur mmg mengiring. Rupanya ada org yang sama hahaha

Normal tu awak. Saya dari 5w lagi sampai nak masuk 10w skrg pun sakit lagi🥲 mampu gosok2 je

1y trước

sama sejak awal pregnant haritu sampai sekarang makin lama makin sakit sgt sampai takleh nak bangun , nak baring terlentang pun sakit 😭

Sy pun kena. Macam makin lama makin sakit. Tp mls nk gi urut. Xtau la ape pasal

Sama sakit tu mmg tak boleh elak 😫

1y trước

tula, sakit sangat dah mcm lebam🥹🥹

saya ingat saya sorang 🥲