Sakit tulang punggung

Normal ke sakit tulang punggung nak duduk pon sakit nak bangun pon sakit dia baru 17week 5hari kalau dah hujung2 agak nya mesti lagi sakit 😅

2 Các câu trả lời

Sy 15w..sakit pnggung belah kiri, time tido xselesa bila nk alih badan kekiri kanan..rasa cm urat tersimpul pon ada..hrini kurang sikit..time jalan kdg ade rse xselesa bhg bwh..rasa mcm tertekan tulang kmaluan 😅 first bby sy pon xde pglmn..rasanya normal kot sbb bby /rahim nk mbesar..tmbah dh trim2..lgpon sakit tu bkn sakit sgt cuma sakit biasa2..bkn hari2 rasa..sy layan jela..klau sakit sgt bru rujuk dgn Dr

boleh jadi saraf tersepit atau PGP tu yg buat sakit. kalau bagitau doktor pun selalunya doktor akan cakap normal je dan tak bantu apa2. seeloknya jumpa physiotherapist untuk rawatan. dia akan ajar posture & stretching exercises untuk bantu legakan sakit tu.