bunting plamin

Nak tanya siapa dekat sini pernah bunting plamin ya ? Macam mana kiraan dia ? Saya baru tahu yang saya pregnant , saya baru berkahwin pada 2 . 11 . 2019 ?

2 Các câu trả lời

Sy pon kes bunting pelamin hehe. Kawen 13 Julai 2019, 4 ogos 2019 dah tau pregnant 4minggu hehe. Padahal xckup sebulan g kawen. Kiraan dia nurse kire hari 1st kite period on last month. Kebetulan sy kawen time period.

5y trước

Hehe memula je pelik tp bile dah paham you ok jerr enjoy the pregnancy

Week still kira dari hari first kita period. Kemungkinan hari kawen mmg tgh wktu subur jd normal kalo jd bunting pelamin.

5y trước

Hehehe terima kasih saya kawen selepas 2minggu period