alahan

Nak tanya siapa ada alahan air liur berlebihan, setiap hari terutama malam air liur terlalu banyak menyebabkan muntah dengan kerap. Kadang tengah tidur terjaga air liur penuh dalam mulut dan terus muntah. Dalam mulut langsung xboleh kosong. Adakah sebab ada sakit lidah? Sebab saya nampak lidah saya ada naik biji and sakit bila tekan.

1 Trả lời

Yg naik biji kt lidah tu sis kena tnya doc.. setahu sy sbbkn hormon. Sy pon mcm tu masa mgndg ank first asyik nk meludah, munth dan klau mkn ssh nk telan kunyah2 x telan dok dlm mulut je. Dh telan kluar blik.. seksa. Alhamdulillah ank kedua msuk 4 bln da ok wlaupun kdg2 nk meludh muntah juga tp x truk