Alahan

Nak tanya siapa ada alahan air liur berlebihan, setiap hari terutama malam air liur terlalu banyak menyebabkan muntah dengan kerap. Kadang tengah tidur terjaga air liur penuh dalam mulut dan terus muntah. Dalam mulut langsung xboleh kosong. Adakah sebab ada sakit lidah? Sebab saya nampak lidah saya ada naik biji and sakit bila tekan.

1 Trả lời

Ada ibu2 lain jugak yang alahan sama macam awak sis. Semoga cepat berlalu alahan tu, aaamiin