Berat hamil

Hi, nak tanya sepanjang pregnant 5 bulan berapa kg berat mommies naik?

12 Các câu trả lời

Kenaikan berat ibu hamil bergantung pd BMI ibu semasa mula bukak buku(booking)..contoh jika Bmi ibu normal purata kenaikan seminggu ialah 400gm

Masa Mula2 bkak bku pink 10w 49kg..Last timbang 16w 51.5kg..tp nurse ckp suh mkn byk2 lagi 😂 rsa byk dh mkn sbb xde alahan lgsung🤣

2y trước

Ni ank 2nd..ank 1st dlu 38w last sblm brnk 65kg+..dri bkk bku pink 4bulan 47kg to 65+kg..

sy baru 1kg naik dri bln lepas lagi..mkn apa smua ok xde alahan lnsung ..setiap timbang berat sma ..risau kekdang 😰😰😰

saya selama pregnant 5 bulan naik 1kg je.. masa buka buku 49kg .. now 50kg .. padahal nasi 3 kali shari..

saya naik 3kg. masa 3 bulan turun 3kg, pastu naik 6kg jadi total naik 3kg je sebenarnya

masa booking 40kg skrg 43kg bru 🤭

saya naik 7kg 😅 dr 38kg skrg 45kg

Dari 50kg ke 56kg 🫠🫠🫠

dari 39kg to 44kg😂

Sya naik 2kg jugak