Susu badan

hi nak tanya , sekarang tengah peknen 34weeks. tapi biasa kalau tidur mengiring, puting akan basah. macam susu keluar sendiri. kadang dada ni sakit sangat sampai urat biru terkeluar. Nak tanya boleh ke if kita perah susu tu and simpan dalam storage susu sampai la beranak? #ingintahu #Sharing_dong_Bund #bantujawab #bantusharing

2 Các câu trả lời

jangan perah takut trigger contractions. just tuam je & urut2 lembut sikit2

xboleh. just tuam sahaja. pkai breast pad utk elak baju basah