Tak sabar nak bersalin..

Nak tanya , sekarang saya trimester ke3 tanda2 brsalin ke kalau keluar cecair putih . Atau ada benda tak kena. #pleasekomen#ingintahu #bantusharing #seriusnanya #pregnancy

3 Các câu trả lời

tanda nak bersalin ni dia banyak jenis tak semua orang sama .. ada jenis keluar lendir coklat kekuningan ada jenis keluar lendir putih coklat ada jenis keluar lendir coklat dan darah ada pecah air ketuban

Cecair putih tu mcm keputihan ke ? Sbb saya skrg pun alami jugak benda yg sama tapi saya baru 32minggu..

Brapa minggu