first time try cek upt😅 pakai Watson punya je, harga RM4.90 camtu..

Hi, nak tanya.. sebelum ni dah seminggu perut rasa sakit mcm senggugut/cramp tapi smpi skrg period xda lagi, pagi tadi baru cek upt, cek pakai 2 jenis Strip n cassette. kalau macam ni confirm positif ke? kalau ikut app ni dah 3minggu 6hari(First baby) kalau betul +ve, bila boleh g scan ye?

first time try cek upt😅 pakai Watson punya je, harga RM4.90 camtu..
16 Các câu trả lời

dah terang2 2 line positif laa.. 😅 kn ad tulis

Nak jugak mcm ni 🙏🏻🙏🏻

alhamdulillah tahniah puan🙂

scan ja lgi kita tahu.🥰

sis last period bila

2y trước

tahniah yaa sis..doakan sy juga ..hrp sngt bulan ni lekat..

positif puan. tahniah