Hi siapa pernah guna upt ni?

Hi sape pernah guna upt ni? Test dua line samar2,tapi guna upt lain negative,period delay dah 2 hari

Hi siapa pernah guna upt ni?
7 Các câu trả lời

Sis guna upt lain tu guna first urine tak? Kadang sebab baru2 lagi kan, kalau test selain dari first urine memang susah nak detect. So esok atau lusa sis try lagi check guna first urine. Kalau betul pregnant line akan makin pekat 🥰

try upt lepas seminggu atau dua minggu lewat period, kadang awal sangat susah nak detect. sensitivity upt berlainan 🤗 nanti try upt jenis lain pulak, saya pakai jenis ni je

2y trước

okay terima kasih ya

Mungkin ade mungkin xde.. upt ni slalu bagi harapan palsu.. slagi x naik line terang saya xkan percaya.. so repeat je makesure makin hari makin terang line

kalau upt jenis ni boleh di percayai.. sis test semula nanti bila dh lewat seminggu mesti lagi terang

Sis period teratur tak? Sis pakai upt lain jenis apa?

positive

awal lg