Ingin bertanya tentang petanda bersalin

Nak tanya . Saya sekrang 38weeks 6hari . Semalam ada lendir + darah ( warna coklat ) keluar tapi sedikit . Dah bole pergi hspital ke ? Tapi saya tak rasa sakit cntraction lagi . Cuma kadang memulas nak membuang jaa . Tapi on off . Atau tunggu smpai cntraction ?

2 Các câu trả lời

macam sy dulu penah kena mcm ni, pastu anak 1st kan, xtau masa tu. tapi takde contraction, tp sebab dah turun takde tu, kena la induce. org ckp kalau takde contraction jgn dtg hosp, just monitor kt umah je. dah kerap nanti baru serah diri. awk monitor skali baby awk aktif ke tak. sy berapa hari duduk hosp semata sbb takde contraction je last2 kena induce, 😮‍💨😮‍💨

10mo trước

Baby saya kurang gerak harini . Pergi hspital . Esok kena induce . mesin detect saya daa ada cntraction kuat . ermm bukaan 2cm jaa . Doakan saya yaa 😭

boleh pergi da