Scan tvs 4 week 6 d

Nak tanya, saya pregnant masa 4week 6 day , scan tvs dari bawah tu, dr kata kantung tak nampak. Normal ke?

2 Các câu trả lời

selalu kantung dan fetal Akan nampak dlm 6-7 weeks depend on orang... xpe Nanti lagi 2-3 minggu sis scan balik... insyaallah yg baik2 saje.. tapi doc ukur pakai ape ye boleh tau 4 week 6 days? last period ke?

7mo trước

sy baru scan tadi sis kantung ada tapi baby tak membesar..dari 15hb still 5week

Normal sbb kandungan msh baru lg.. tgu kandungan 6 mgu ke ats.