Driving during 5 weeks pregnancy

Hi..nak Tanya.. saya preggy 5 minggu...selamat untuk drive tak?

2 Các câu trả lời

InsyaAllah selamat jaa. 😅 Saya siap angkat barang pindah rumah. Sebab time tu saya taktahu pun saya mengandung. 😆 Alhamdulillah dah selamat bersalin dahh pun. Yang penting, kita kena jaga jaa, bila dah tahu mengandung, jangan dok angkat berat berat awal kandungan, makan pedas sangat, makanan yang tajam. Sebab kita taktahu reaction dengan badan kita macam mana. Anyways, semoga dipermudahkan segala galanya untuk sis.

I’ve been driving since early pregnancy sampai 2nd trimester. Ok je takde apa pun. Time mabuk kereta 8-9w tu saya wfh sebab tak tahan, then ok balik untuk drive sendiri 😬 cuma kalau drive lama sangat, ada tendency untuk sakit pinggang/belakang. Avoid drive jauh atau lama sangat jela yee

2y trước

noted sis...thank you