Keliru sama ada hamil ke period

hi nak tanya saya lewat period 4 hari dan upt mmg positif, dan kemudian selepas drpd beberpa hari turun darah macam period, adakah sy kene pergi ke klinik cek ataupun tunggu saja habis darah, cek semula upt? darah saya bukan spotting, seperti biasa. cramp perut dn sakit pinggang .

3 Các câu trả lời

Saya cdgkan tgu bbrapa hari dan test semula upt. Saya pernah jd upt positif 4 hari berturut2 gune dipntell dan clearblue. Kmudian darah keluar byk mcm haid. Jmpe pakar, dia scan tp xde kantung dan buat ujian darah beta hcg result x mengandung. Mgkn chemical pregnancy

2t trước

ouhh faham t. kasih 😊

Check upt lagi. Kalau positive cepat2 g clinic. Kalau negative, chemical pregnancy kot

2t trước

betul tu t.kasih 😊

terus pergi klinik. Takut keguguran

2t trước

tulah takut tak jadi, sblum ni bulan 6 haritu gugur 6w . so takut jadi lagi kan 🥺