Cek UPT -ve Cek OPK (kesuburan) +ve

Ada x yg mcm sy? cek upt asyik negatif tapi cek opk positif padahal baru sekali test. Period da seminggu lewat & perut ada rasa cramp2. 2hr lpas bturut2 tompokan darah keluar dgn kuantiti yg sgt sedikit. Nak tgu lagi ke utk pergi scan? #bantusharing #seriusnanya

Cek UPT -ve Cek OPK (kesuburan) +ve
4 Các câu trả lời

yang awak pegang ni opk ke upt? kalau opk mmg akan ade line dua kan cumanya kalau terang baru dikira subur. kalau line x terang maknenya belum lagi kan? tp kalau ni upt, samar2 dh ni. kire positif dh ni. sy doakan ade sinar baby untuk awak.

11mo trước

opk yg ni.. try upt byk kli ttap -ve tu try cek opk sbb doc raihana pgasas EffertyHQ ad bgthu opk ni blh dtect if ad uri tbentuk.. apapn trima ksi sis doanya

Kalau ni opk tak positive. Opk dua dua terang baru dikira +ve. Atau pun line depan lagi terang dari line belakang baru +ve.

11mo trước

Tapi awk monitor tau. Sbb sy mula2 dulu mcm ni juga -ve opk tp minggu depan tu, opk sy seminggu +ve. Masa tu check upt baru lah +ve.. goodluck

Klau period xdtg2 lg, cek guna upt lg seminggu utk kepastian.

Negative bkn positif

11mo trước

heee trimakasi sis respon