Upt positif

3 hari lewat period then cek upt positif. Bila perlu pergi klinik untuk confirmkan pregnant atau tak?

2 Các câu trả lời

boleh je kalau awak nak confirm kan awak pregnant dkt klinik. jangan panic/stress je if doctor cakap belom nampak apa2 atau baru nampak kantung atau baru nampak dinding rahim menebal. kalau nak nampak heartbeat dn janin dtg scan masa 8-9weeks ke atas

2y trước

betul awak.. baru2 mmg tak nampak.. ada just baru nampak dinding rahim menebal, ada yg nmpk kantung baru.. apa2 pon awak take care tau.. stat mkn asid folid☺️

boleh je