comfius

Nak tanya .. saya last period 23/08/2019 .. lepas tu saya mist period sebulan .. saya cek upt samar2 lg 29/09/2019 .. 2/10/2019 tgh ari ada 2 titik darah panties .. lepas tu lap miss v ada darah lg .. terus g klinik .. scan atas tak nampak .. scan bawah dinding rahim still tebal .. tp darah turun lg .. cek urin doktor cakap positif tp samar2 .. hari khamis darah merah lg .. jumaat jd coklat .. lepas tu segaris je sampai hari ni .. darah tu mcm darah period .. doktor takot lua rahim atau rahim tak kuat atau baru jd .. pg td cek urin negatif .. mak saya cakap mmg macam tu .. tak semua kene camtu .. ada tak mommy yg lain mcm ni .. saya da mgharap .. dulu mcm ni jugak .. positif samar2 lepas tu negatif .. ??

5 Các câu trả lời

Kdg2 hormon ggu.. Mcm kes sy, sy stop cucuk depo.. Lpas brpa bulan sy stop, sy pregnant.. Tp doktor scan xde kantung, igt luar rahim.. Pastu bg tarikh 2mnggu,scan balik ada kantung.. Dduk xlama, kantung xmbesar, makin kecil.. Bulan 8 tu complete misscariage.. Mmg kluar sketul, kantung patutnya dh brusia 8week tp dia mngecil jd 5week gtu.. Xde rezeki masa tu, sbulan kmudian dpt brita gembira.. Betul2 tarikh ulangtahun prkawinan yg ke5.. Pregnant lg skali, skrg bru 7week+.. Khamis ni jumpa doktor.. Doakan sy ye..

cek lagi lps 2 hari nt. kalo btoi de biasa hormon hcg akn mningkat n line makin pekat. if still ngtif mybe kandungan x mnjadi. pape pon doa bnyk2. semoga ada rezeki sis. nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

Mcm mn sis . Apa btl2 sis megandung.. . Saya pun menpunyai pegalaman mcm sis skrng. Saya bru balikk dri kk. Cekk urinn tapi hasill dia negatif.. Cek do rmh hasill dia positif samar..

Sis sma lewat n Sya... Period last 23.8.2019... Skrg msh xperiod... Smpi skrg moga ada rezeki Sya........ Dh cek smar2 tngu lgi, 2mngu GE klnk

Moga ada rezeki sis