Minggu tak sama saiz baby

Hi, nak tanya saya ikutkan harini dah 15 week tapi bila scan size baby Dr cakap baru 12 week.. Period saya jenis 2 bulan sekali atau sebulan 1 kali cuma tarikh kadang lari.. Last period on 1st day 30/11. Pastu check 15/12 masih - ve, tapi check semula awai bulan 1 tengok ada double line.. Risau laa#firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Awal ovulasi lambat sebab tu week tu lari..xpe, ikut je edd yg doktor bgi tu..