nyilu

nak tanya saya dh 16weeks tapi nyilu dekat bawah perut ,mksd saya are pundi sebelah kanan kenapa ya? help

2 Các câu trả lời

Sy pon slalu ngilu sbb rse mcm kencing xlawas pon ade.. bru je dri toilet nak bring rase nhilu dah mcm nak kencing balik.. bace punya baca mmg normal sbb pundi kite smakin d tekan n mgecik since baby mkin mmbesar.

Sy dulu pun pernah rasa mcm tu jg puan. Selalunya doc kata normal tp klu was2 better, p cek. Huhu