makan nanas minggu ke5

nak tanya saya baru tau yg saya pregnant. kalau ikutkan minggu ke5 skrg. 2 minggu lepas syok sangat makan nanas. tpi baru tau diri saya pregnant hari ini. nak tanya ada effect apa2 tak kat baby kalau mcm ini. ? ada kemungkinan tak baby dah takda ke? takut sgt.

2 Các câu trả lời

sis mesti baru nk JD ibu kan .. Sis jgn sedih sis try cek upt klu still dble Line InshaAllah malaikat kecil sis masih ada ..sis DUN give up ...

2y trước

makasi sis☺️