Check up first pregant

Hi nak tanya saya baru pregant anak first. Besok dah 10 minggu. Saya dah buat scan masa 7 weeks haritu. Ada apa apa check up lagi ke saya kena buat ke utk awal kehamilan ni? #bantusharing #firstbaby #1stimemom #mommybuntu

2 Các câu trả lời

boleh buka buku suda tu..pastikan bawa gambar 2keping stiap sorg ukuran pasport salinan ic 2keping salinan surat nikah 2keping..lepas ni follow ja stiap temujanji nurse dan dctr bagi

4y trước

awal² kandungan stiap kali temujanji nurse akan suru amik darah dan kencing tu ja..

dah boleh buat buku pink tuh..