Normal ke

Nak tanya saya baru ada buat pregnancy test banyak kali dari samar² sampai dah pekat 2 line tu...tapi saya tak jumpa doktor lagi ...ikut kiraan sendiri menggunakan tarikh last period skrng maybe dalam 6 minggu ... Dan persoalan saya sekarang normal ke ada rasa sakit perut macam nak senggugut tu

1 Trả lời

Hi sis, tahniah ye. Selagi xkeluar darah Insha'Allah xde pape, cumanya kalau rasa sakit bawah perut mcm cucuk2 n kencing sakit better g cek sbb takut kena kencing kotor. Nanti doktor bagi antibiotik. Jaga diri and kandungan elok2 ye.