Alahan gatal gatal

Nak tanya sape dkt sini ada pengalaman masa pregnant naik merah2 dkt kaki tangan? Gatal and miang rasanya asyik nak menggaru je. Korang buat cemana? Dah sapu ubat doktor bg pun tak jalan. Now 25 week pregnant. Huhu

Alahan gatal gatal
2 Các câu trả lời

Saya pun alahan gatal2 jugak mcm biji2 kecil kena gigit nyamuk & merah padam. Sblm ni doktor bg ubat cream sapu tapi kurang berkesan. Pastu saya g doktor lg & diberi ubat chlorpheniramine 4mg. Alhamdulillah ada kurang sikit gatal2 & boleh tido mlm takde dh bangun just utk menggaru je kerjanya.

4y trước

Ubat tu doktor klinik swasta ke yg bg?

Sama sy sis...dkt peha...kiri kanan.. p kkia xjalan..last2 p klinik swasta.. kurang la jugak2.. last2 sy beli lemon kuning tu...hiris kecil2 sapu kan kt tmpt gatal..nk matikan kuman...sy bru 10weeks.. ade plak yg ckp smpai bersalin akan ada gatal2 ni..😥