elok tak jus mamariam

Nak tanya, sapa minum jus mamarim..? Elok tak? Sy ada masalah hb.. Kot ada sesiapa yg dah bersalin dan ada botol extra yg tak minum lagi, nak jual balik ke..

1 Trả lời

salam sis..sy pngguna jus mamariam..mmg ok jus mamariam..spanjg prgnant xde msalah sis..smua nya ok..baby pown bila lahir gebu jer sis..btol extra xde sis..dh hbis..baby pown dh 1 tahun 7 bulan..try la beli sis..sy tgk jus mamariam ad buat promo..mcm2 dpt..