hospital swasta

hi nak tanya sapa ad pengalaman bersalin swasta ? mcm mana nak daftar ye ? dan waktu yg sesuai nak daftar ? skrg saya 12week .. ke nanti nak bersalin terus ke swasta ke mcm mana yaa ? 😅 #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

Sy first baby juga jd tk ada pengalaman. Cuma berdasarkan pengalaman kwn kwn, utk bersalin kt swasta selalunya masa 28w tu dh blh stop check up kat kk dan check up kt hospital tu. disarankan buat appointment terlebih dahulu. Kebanyakan hospital swasta at least kena buat 3 kali check up dkt hospital tu, baru boleh bersalin kt situ.