Hi mommies,

Nak tanya pernah tak alami, anak asyik merengek waktu siang. Babysitter kata siang mesti menangis je, bg botol susu terus menjerit. Bila kat rumah, saya ambik dari habis kerja akan tido je sampai pagi sebab penat. Sekarang umur 3 bulan 2 minggu. Agak2 kenapa ye? Perlu bawak klinik ke sebab baru ni dah bawak jumpa paediatrician tapi takde apa2 masalah.

1 Trả lời

Dah berapa lama awak hantar ke babysitter ? Kalau baru lagi kadang anak tak biasa , dia tahu mak dia tak de . Kalau diorang tengah meragam macam ni pun memang kadang dia tak nak disuap susu . Macam anak saya , kalau dia mengantuk dan meragam nak didukung sampai tertidur , saya bagi puting dia lagi menangis walaupun time tu dia lapar .

5y trước

Dalam 3 minggu sis. Tulah saya pun rasa sebab dia belum biasa. Tapi bila babysitter asyik suruh bawak ke klinik tu jadi pening juga tu😅