Kehamilan

Nak tanya pernah dak ibu2 rasa perut mengeras masa trimester ketiga ni? Mcm mana nak buat yaa? Sakit sgt bila perut mengeras...🥲🥲

8 Các câu trả lời

Ada pergi klinik/hospital tak utk cek bukaan? Cek baby sekali dlm tu sis.

2y trước

Pergi cek sis. Jgn tggu lama2. Kita xtahu keadaan baby kt dlm tu. Bila perut mengeras baby susah dpt oksigen. Biasa mengeras sekali sakit kontraksi tu dah nak bersalin tu. Please ye. Syg baby kt dlm tu.